Reklam Alanı

Reklam Alanı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü yılbaşında iş başında

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü yılbaşında asayiş ve güvenliğin sağlanması için güvenliği üst seviyeye çıkardı. Kocaeli Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu İzmit Barlar Sokağında yeni yıla dakikalar kala gerçekleştirilen denetimleri yerinde inceledi.

 

İzmit Barlar Sokağında yeni yıla dakikalar kala gerçekleştirilen denetimleri yerinde inceledi. Yılbaşında asayiş ve güvenliğin sağlanması için güvenliği üst seviyeye çıkartan polis ekipleri, kentin en hareketli olduğu İzmit Barlar Sokağı’nda yaşanabilecek olumsuzluğa karşı tedbiri elden bırakmadı. Yılbaşına dakikalar kala İzmit Barlar Sokağı’na gelen VEysal Tipioğlu: “2023’ün aziz milletimize sağlık ve esenlik içerisinde huzurlu ve kutlu gelmesini temenni ediyoruz. Ülke olarak bazı afet ve sıkıntılarla uğraştık inşallah yeni yıl daha sağlıklı bir yıl olur” dedi.

 

Tipioğlu, “Bu vesile ile Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak emniyeti sağlamak adına 2 bin 596 arkadaşımızla birlikte gerekli tedbirleri aldık. İnşallah kazasız belasız bir yıla gireceğimizi temenni ediyoruz. Kocaeli Emniyeti olarak hedefimiz suçu işlenmeden önlemek. Bunu arkadaşlarımız fevkalade uyguluyorlar. Özellikle azaltılabilecek suçların azaldığını görüyoruz. 2023’te de uyuşturucu, asayiş, trafik faaliyetlerinde olsun tüm alanlarda aynı kararlılıkla Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.




Körfez Haber