Reklam Alanı

Reklam Alanı

Kahramanmaraş´ta 8 Ekip İle 103 Mahallede Çalışma Yürütüyor



 Kahramanmaraş’ta 8 Ekip İle 103 Mahallede Çalışma Yürütüyor

100 personel ve 10’larca araçla Kahramanmaraş’ta bulunan Körfez Belediyesi, oluşturulan 8 ekip ile bölge muhtarları eşliğinde 103 mahallede çadırlarda kalan depremzedelere gıda yardımı ulaştırıyor.

Körfez Belediyesi, Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ili etkileyen depremlerde yaraların sarılması için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Şener Söğüt’ün de İl Afet Koordinasyon Merkezi’nde görevlendirildiği Kahramanmaraş’a 100 personel ve 10’larca araç da Körfez’den giderek çalışmalara başlamıştı.

HIZLICA DAĞITILIYOR
Bir taraftan Körfez’de toplanan yardımlar bölgeye doğru hareket ederken, ulaşan yardımlar da hızlı bir şekilde depremzedelere dağıtılıyor. 

Körfez Belediyesi’nin 100 personelinin görev aldığı bölgede oluşturulan 8 ekip, bölge muhtarları eşliğinde 103 mahallede çadırlarda kalan depremzedelere gıda yardımı ulaştırıyor

SU TANKERİ DE YOLA ÇIKTI
Kazıcı ve yükleyici gibi iş makinelerinin arama kurtarma çalışmalarına da destek verdiği Kahramanmaraş’a son olarak su tankeri de gönderildi. Başkan Şener Söğüt de bölgedeki ihtiyaçlara hızlı ve bir şekilde cevap vermek adına seferber olduklarını belirterek, “Yaraları hızlı bir şekilde saracağız” dedi. 

Körfez Haber