Reklam Alanı

Reklam Alanı

WhatsApp üzerinden dolandırıcılık

 

Günümüzde birçok yeni dolandırıcılık yöntemi var.

Vatandaşları WhatsApp ya da mesaj yoluyla ulaşan şahıslar, farklı yöntem ve bahanelerle insanları dolandırmaya çalışıyor. 

- Beyfendi İcra Müdürlüğünden İletildi 
Evraklarınız Geçtiğimiz Günlerde Adonis Masaj SPA Merkezinden Randevu Talebinde Bulunup Gitmediğiniz İçin Dosyanız Açılmış. 

- İcra Müdürlüğü’ne İletilmiş Fakat İcra Müdürlüğü Dosyanızı Şuan İşleme Almadı Uzlaşma Kapsamına Girdiği İçin Dosyanızı Bize İletti . 

- Uzlaşma Talebiniz Var İse Dosya İptalini Sağlayıp Dosyanızın Kapama Evrakı ile Beraber Delilleri Tarafınıza İleteceğim Uzlaşma Talebiniz .Yoksa Dosyanızı İcra Müdürüne İlettiğimde Ev ve İş Adresinize Tebligat Gönderimi Sağlanır.
Tarafımıza Bildirim Sağlayınız. 

Av. Fatma Çelik
Şeklinde mesaj gönderiliyor. 

Böyle bir olay Kocaeli, Körfez ilçesinde ikamet eden Erdal O’nun başına geldi.

Adonis  masaj spa salonuna randevu oluşturup randevuya gitmediğini söylenen Erdal O’ya bunun için 6 bin TL icra takibi başlatılacağı bildirildi. Fatma Çelik isimi aracılığı ile kendisine ulaşılan Erdal Bey, “Bugüne kadar hiçbir masaj salonu ile uzaktan yakından hiçbir şekilde iletişim kurmadım” diyerek dolandırılmaktan kurtuldu.

Tüm vatandaşları bu konuda uyaran Erdal O. okurumuz, aslı olmayan ya da şüpheli olan durumlara karşı herkesin dikkatli olmasını istedi.







Körfez Haber