Reklam Alanı

Reklam Alanı

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi'nden Önemli Açıklama

 


Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi'nden önemli bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, Kocaeli SKM Başkanı Mehmet Nazım Gençtürk'ün atamasıyla Körfez İlçe SKM Başkanı olarak Erkan Uygun'un görevlendirildiği belirtildi.


Açıklamada ayrıca, 14 Mayıs 2023'te yapılacak olan seçimlerin demokrasinin temel yapı unsuru olduğu vurgulandı. Seçimlerin, siyasal iktidarın meşruiyetinin halk iradesiyle sağlandığı en somut biçim olduğuna dikkat çekilen açıklamada, her vatandaşın oyu emanet olarak görüldüğü ifade edildi.


Cumhuriyet Halk Partisi örgütünün her bir üyesinin, kötüye giden yönetim ve işleyişe dur demek için sorumluluk almaya davet edildiği açıklamada, alınacak görev ve sorumlulukların ülkemizin geleceğinin bir unsuru olacağına dikkat çekildi.


Ayrıca, açıklamada CHP'nin Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, oylarla Cumhurbaşkanı seçileceği belirtilerek, ülkemizin ikinci 100 yılında hak ettiği gibi liyakatli, adil ve eşit yönetileceği mesajı verildi.

Körfez Haber