Reklam Alanı

Reklam Alanı

Kördez İlçesi'nde Camiler ve Diğer İbadethaneler Ramazan Temizliğine Hazır



 Kördez İlçesi'nde Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte camilerde ve diğer ibadethanelerde detaylı temizlik çalışmaları başlatıldı. Kördez İlçesi'nde 82 adet cami, 7 adet mescit ve 1 adet cemevinde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarıyla ibadethaneler misafirlerini ağırlamaya hazır hale getirildi.

Ramazan ayının mübarekliğine yakışır şekilde yapılan temizlik çalışmalarıyla cami ve diğer ibadethaneler hijyenik hale getirildi. Temizlik çalışmaları titizlikle ve özenle gerçekleştirilirken, camilerin duvarları, yerleri, halıları, perdeleri, avizeleri, kapıları ve pencereleri de temizlendi.

Kördez İlçesi yetkilileri, ibadethanelerin temizliği için yıl boyunca düzenli olarak çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmaların Ramazan ayında da artarak devam edeceğini belirttiler. Ayrıca, vatandaşların da camileri ve diğer ibadethaneleri temiz tutmak için özen göstermeleri gerektiği vurgulandı.


Kördez İlçesi'nde gerçekleştirilen Ramazan temizliğiyle birlikte vatandaşlar, temiz ve hijyenik ortamlarda ibadetlerini yapma imkanına kavuşacaklar.

Körfez Haber